- Sett ovnen på 180 grader.
- Riv ost og kutt ingrediensene du ønsker å ha i.
- Visp egg, melk og bakepulver sammen. Tilsett de andre ingrediensene.
- Hell røren over i muffinsformer eller et muffinsbrett med bakepapir. Fyll to tredjedeler av formen.
- Stek muffinsene midt i ovnen i ca. 15 minutter til de så vidt har stivnet. Avkjøl litt før du løfter dem ut av formen med en skje.
Eggemuffinsene holder seg 3-4 dager i kjøleskapet og kan fryses ned. Dette er også et godt matpakketips.
Tips:
Innholdet kan du variere ut fra hva du har av rester og ingredienser som bør spises opp. Løk, vårløk, purre, paprika, tomat, urter, oliven, soltørket tomat, brokkoli, fetaost, revet gulrot, kokt skinke, spekeskinke, pølsebiter.
Lyst til å bake en annen mufinn så finner du mange forslag her
Se alt det god du kan bruke egg til