Eggemuffins
Too Good To Go/Meny.no

Eggemuffins

Disse eggemuffinsene er ikke bare supre for å få brukt opp egg du har til overs, men også alt annet av rester du har liggende.

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 180 grader.
  2. Riv ost og kutt ingrediensene du ønsker å ha i.
  3. Visp egg, melk og bakepulver sammen. Tilsett de andre ingrediensene.
  4. Hell røren over i muffinsformer eller et muffinsbrett med bakepapir. Fyll to tredjedeler av formen.
  5. Stek muffinsene midt i ovnen i ca. 15 minutter til de så vidt har stivnet. Avkjøl litt før du løfter dem ut av formen med en skje.

Eggemuffinsene holder seg 3-4 dager i kjøleskapet og kan fryses ned. Dette er også et godt matpakketips.

Tips: 
Innholdet kan du variere ut fra hva du har av rester og ingredienser som bør spises opp. Løk, vårløk, purre, paprika, tomat, urter, oliven, soltørket tomat, brokkoli, fetaost, revet gulrot, kokt skinke, spekeskinke, pølsebiter.

Lyst til å bake en annen mufinn så finner du mange forslag her

Se alt det god du kan bruke egg til

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Too Good To Go/Meny.no

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Disse boksvinene er best blant 210 testet
+
Tester
Pappvin til påsken 2025 - 210 bokser vurdert

Disse boksvinene er best blant 210 testet

Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen
+

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen

På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Moden barbaresco til knallpris
+
Godbiter i pollisten

Moden barbaresco til knallpris

11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen
+
Ukens vin

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen

Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Glem kjøttdeigen i dag, med kvernet reinsdyrkjøtt eller reinskav blir smaken mye bedre
Dagens rett

Glem kjøttdeigen i dag, med kvernet reinsdyrkjøtt eller reinskav blir smaken mye bedre

Sheperds pie lages vanligvis med vanlig kjøttdeig, men her er det et enda bedre og smaksrikt alternativ som er brukt, nemlig reinsdyrhakk eller reinskav som tilberedes rett fra fryst tilstand.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos
Dagens rett

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos

Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her