Sett stekeovnen til 220C
Smelt 4ss smør i en liten kjele.
Rør sammen egg, melk og salt i en bolle. Rør inn siktet hvetemel, etterfulgt av bokhvetemel og til slutt smeltet smør.
Varm en stor teflonpanne over middels varme. Pensle pannen med smør og hell ca 1/2 dl pannekakerøre i stekepannen. Tilt pannen frem og tilbake slik at røren fordeler seg jevnt utover pannen. Stek til pannekaken blir stiv og kantene brune, ca 2 minutter. Snu pannekaken forsiktig og stek videre til den andre siden er gyllen, ca 1 minutt. Stek opp resten av røren. (Røren gir 8 pannekaker og du trenger 4 stykk til denne oppskriften.)
Finn frem to stekebrett og kle dem med bakepapir. to pannekaker på et stekebrett med bakepapir. Legg to og to pannekaker på hvert stekebrett. Del hver spekeskinkeskive i to og legg dem som en ramme i midten av hver pannekake. Knekk et egg i midten, på hver pannekake. Strø erter og fetaost rundt egget. Krydre med salt og pepper. Bak pannekakene i ovnen til eggehvitene er stive, men plommen fortsatt er myk, 6-8 minutter. Ha pannekakene ut av ovnen og brett hver av kantene inn mot midten. Pensle kantene med smør og topp med friske urter.
Her finner du flere franske favoritter
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig