Denne vrien på thaisuppa pho med det herlige reinkjøttet kan bli din nye favoritt.
Denne vrien på thaisuppa pho med det herlige reinkjøttet kan bli din nye favoritt.
Jianbing er en typisk kinesisk gatemat som ofte spises til frokost.
Du kan godt servere denne salaten alenen som hovedrett. Med alt det gode som er i garanterer vi at det blir mett og fornøyd.
Sskreiloins med frisk gresskarpuré, soyasjysaus og råstekte ingefærgrønnsaker er en perfekt rett til en romantisk middag for to.
Denne fyldige suppen kan lages med krabbe eller reker - og så chilisterk som ønsker den.
Gunkan Maki er enkelt å lage, og blir enda bedre med krabbe. Oppskriften er hentet fra Frida Ronges bok Nordisk Sushi
Denne ramensuppen passer uansett sesong men er ekstra deilig nå på høsten. Etter første gang du har smakt denne får du vann i munnen av å tenke på den igjen.
Denne måten å lage krabbe på er enklere enn du tror, og smaker topp med ristet brød og sriracha-majo.
Ají er enkel å lage og det er få faste normer. “Alle” i land som Colombia og Ecuador har sin egen oppskrift. Mange har en sånn-cirka-oppskrift, slik at én ají aldri er som den forrige. Noen legger sin ære i å ha den beste ajíen, mens andre kjøper en ferdig ají. Men alle har en ají stående klar. Denne (halv)sterke chilisausen er mest anvendelig til latinamerikanske matretter, men fungerer også svært godt til “norske retter” som pizza og sandwicher. Alle typer ají passer ypperlig til anledninger med potetgull, tacochips, patacones og annen snacks.
Nydelig vegansk dip med ovnsbakt paprika, valnøtter og en liten touch hvitløk.
Bibimbap er en enkel og fristende risrett som bør kunne bli en favoritt også på norske middagsbord.
Her er både breiflabben marinert med masse deilig krydder. Der er også suppen som har et godt kryddersting. Det er bare å glede seg.
Denne vrien med ingefær, koriander, chili og hvitløk gir kongekrabben et kick du kanskje ikke har smakt før.