- Rist stjerneanis, nellik, kanel, koriander og fennikelfrø i en tørr og varm kasserolle til det lukter av krydder.
- Tilsett oksekraft, løk i skiver, ingefær i tynne skiver og chili.
- Kok opp og la buljongen småkoke/trekke i 20 minutter.
- Sil kraften og ha den tilbake i kasserollen. Smak til med sukker og fiskesaus.
- Tilbered/kok nudlene etter anvisning på pakken.
- Finsnitt vårløken. Gi bønnene og bok choy (ev brokkolibuketter eller spinat) et raskt opphold i kokende vann.
- Fordel nudler, bønneskudd, kjøtt, vårløk og frisk koriander/thai basilikum i dype tallerkener og slå over varm kraft.
- Server nudelsuppen med lime til å presse over - og hoisinsaus og chilisaus ved siden av.
Tips: Bok choy er en liten kinesisk kålvekst. Den kan eventuelt erstattes med brokkoli delt i små buketter, eller et par håndfuller friske spinatblader.