Lage en deilig forrett eller smårett for to med råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker.
Lage en deilig forrett eller smårett for to med råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker.
Brokkoli kan skape utrolig mye matglede, bare du vet hva du skal gjøre med den i stedet for å bare koke den. Det er denne deilige retten et godt bevis på.
Denne deilige og smaksrike retten gjør den enkelt å spise vegansk uansett ukedag.
Makrell er ypperlig til grilling, helst hel og smaksatt med frisk lime og koriander.
Her har du en salat som er både mettende og deilig med deilige grønnsaker og halloumiost.
Fiskekaker kan varieres på mange måter. Her har vi brukt steinbit, men du kan bruke annen hvit fisk som sei, torsk eller hyse/kolje. Server med kokt ris og strimler av gulrot og agurk.
Denne mettende vegetaroppskriften er fin for å bruke opp tørt brød.
Marinerer du torskefilet i noen dager får den en karamellisert overflate som gjør den ekstra smaksrik. Med tilbehøret blir det en favoritt.
Rester av pinnekjøtt får nytt og spennende krydret liv med denne oppskriften.
Okonomiyaki er en pannekakeliknede rett fra Japan der finsnittet kål blir blandet med pannekakerøre og valgfritt fyll, før det hele stekes på en teppan - japans svar på en steketakke.
I denne salaten kan du bruke enten kryddersild, som demper den markante sildesmaken, eller spekesild, som altså har en renere karakter.
Denne oppskriften ser kanskje komplisert ut, men er egentlig ganske så enkel. Lager du den klassiske tigermelken kvelden før, har du i tillegg en meget sostifikert middag på 10 minutter.
Lager du sprøstekte kalkunstrips med smak av taco, har du alt det en rett trenger for å tilfredsstille behovet for kos og avslappet middagstemning. Urtedressingen gjør susen.
Disse rødbetebollene er et fullgodt middagsalternativ for den som ikke vil spise kjøtt eller fisk. Vegetarmat som enkelt kan bli vegansk.
Helsteking av fisk er kanskje den beste måten å tilberede den på siden smaken samles inne i fisken mens den varmebehandles. Med sausen vi foreslår og det deilig tilbehøret er det garantert en opplevelse.
Fisk og grillede grønnsaker er en god kombinasjon. Her serveres den helt enkelt med grillet vårløk og parmesanost.