Du kan lage en herlig gulrotlapskaus, med løk, soyasaus, laurbærblad, kruspersille og gressløk. Dessuten er det en vegetarrett.
Tempurarøre kjøpes i asiatiske butikker. Dermed trenger du kinakål og noen få andre ingredienser så har du en vegetarrett.
En asiatiskinspirerte rett med soyamarinert svinefilet og sprø rotgrønnsaker er perfekt til helgekosen.
En virkelig deilig salat med varm sild, men ikke en hvilken som helst. Det skal være matjessild.
Det er klart du kan legge matjessild på grillen. Men først bør du marinere den. Bare følg denne enkle oppskriften.
Denne barbecuesausen er enkel å lage, men det reduserer ikke den deilige smaken. Når du plusser på med annnasjuice kan vi love deg et høydepunkt. Du må prøve den spareribs.
I denne oppskrift får kyllingfileten internasjonalt følge og et herlig kick fra chili og couscous.
Wok er lett å lage. Denne retten med svinekjøtt og mango er ikke noe unntak.
Oppskriften kommer fra kokeboka Hellstrøm Jr . som ble kåret til Beste norske kokebok i 2012. Den er derfor så enkel at også familiens yngste kan kan delta.
Du må prøve Marit Bjørgens egen wok-favoritt. Saftig steinbitfilet woket med masse deilige grønnsaker og krydder.
Carpaccio av kveite kan bokstavelig talt kalles rå nytelse. Du serverer retten med en saus av honning og soya.
Nudelsuppe med torsk er en virkelig hot asiatisk rett. Hvis du ønsker den enda kraftigere er det bare å legge til mer av noen av ingrediensene du finner i denne oppskriften.
Du er sikkert vant til steke kyllingfileten. Med denne oppskriften skal du koke den. Det gir et saftig og godt resultat. I tillegg får du en smakfull, deilig kraft som blir til en utmerket saus.
Er du lei av fet mat skal du prøve denne kyllingretten. Den har faktisk smak av jul, men kan nytes hele året.