- Rens alle grønnsakene og skjær dem i tynne strimler eller biter. Del brokkolien i buketter. Pass på at de er noenlunde like store slik at koketiden blir omtrent den samme.
- Skjær fiskefileten i terninger, ca. 3x3 cm, og pass på at alle bein er fjernet.
- Bland sammen soyasaus, fiskekraft og maisennamel i en liten bolle.
- Riv frisk ingefær, og finhakk chili og hvitløk, og bland det med soyasausen.
- Varm oljen i en wokpanne til det ryker. Stek fiskebitene gylne og legg dem over på et varmt fat. Dryss over med salt, pepper og "fem-krydder".
- Stek raskt brokkoli, gulrot, kinakål og vårløk i 2-3 minutter. Tilsett blandingen av soyasaus og kok opp. Smak til med "fem-krydder" og eventuelt salt og pepper.
- Legg fisken tilbake i grønnsaksblandingen og server retten fra pannen. Server gjerne med kokt jasminris.
Tips: Vil du å forenkle oppskriften kan du kjøpe fryste wokgrønnsaker og ferdig woksaus.
Her finner du veldig mange wokretter
Flere gode retter med steinbit