- Kok couscous etter anvisning på pakken.
- Skrell og grovhakk hvitløken. Stek kylling i olje i en gryte. Tilsett hvitløken. Krydre med salt og pepper.
- Hell i matfløte, buljong, soyasaus, sambal oelek og honning.
- La kyllingen trekke i ca. 10 minutter.
- Skyll de ferdigkokte kikertene i kaldt vann og la dem renne av.
- Riv skallet av sitronen og tilsett sammen med persille og kikerter i gryten. La det hele koke i 2 minutter til.
- Smak til med salt, pepper og sitronsaft og server gryten med nykokt couscous.
Tips: Her bruker vi en knust chilipaste (sambal oelek) som du kan finne i de fleste velassorterte butikker, men du kan også erstatte dette med ½ ts finhakket chili.
Her finner du veldig mange retter med couscous
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig