Del sildefiletene i biter.
Rens chili og skjær hvitløk i skiver. Bland olje, krydder, sukker, revet ingefær, hvitløk og chili. Vend sildebitene godt i blandingen.
Ha i sildeblandingen i stekepannen og la den steke i cirka 3-4 minutter ved middels varme. Smak til med rødvinseddik, soyasaus og eventuelt salt.
Surr pinjekjerner gylne i en tørr stekepanne, og ha dem over på et fat.
Del opp salat og mynteblader, og legg den varme sildeblandingen og pinjekjernene over.
Server salaten mens den ennå er varm, med grovt brød ved siden av.
Her er alle sildeoppskriftene du trenger
Se hvordan du lager kryddersilde her
Se hvordan du lager din egen tomatsild her
Her får du vært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig