- Kok opp buljong og legg i kyllingfileter. La filetene trekke i buljongen rett under kokepunktet i ca 10 minutter.
- Ta filetene ut av buljongen og la dem hvile på et lunt sted mens du koker grønnsakene.'
- Rens og skjær grønnsakene i ca 3 cm store biter. Legg dem i buljongen og la dem koke knapt møre, ca 3-4 minutter.
- Løft grønnsakene ut av buljongen legg dem på et varmt fat. Sil kraften.
- Rør ut maisenna i litt vann og tilsett det i buljongen under visping. Kok opp og smak til med sojasaus og sitronsaft. Tilsett raust med hakkete urter rett før servering.
- Skjær kyllingfileten i pene skiver og legg dem på fatet sammen med grønnsakene.
- Hell litt saus over kjøttet og server resten rykende varm ved siden av. Poteter eller naturris passer godt til.
De beste oppskriftene med kylling finner du her