Når hvitvinene fra denne produsenten kommer til Norge, forsvinner de som dugg for sola
Foto: (Aperitif.no)

Når hvitvinene fra denne produsenten kommer til Norge, forsvinner de som dugg for sola

Det vil si om de legges ut i bestillingsutvalget uten kvotering.
30 Oktober 2024 - 12:00

Abonnementet fornyes automatisk og kan sies opp når som helst.

Les vilkårene her.

Spørsmål angående abonnement? Kontakt oss på klubb@aperitif.no, eller sjekk siden for ofte stilte spørsmål her.

Forsiden akkurat nå
Har du mynte i hagen eller i kjøleskapet, lag din egen myntesirup og denne drinken
Ukens drink

Har du mynte i hagen eller i kjøleskapet, lag din egen myntesirup og denne drinken

Når du kjøper en bunt med mynte, er det lett for at mesteparten havner i søpla. Lager du myntesirup, har du en ingrediens som kan brukes utover høsten. Som i denne drinken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bak lekre små sjokoladeterter
Ukens kake

Bak lekre små sjokoladeterter

Sjokoladeterter er ikke bare rågodt som dessert, de er supre å ha på lur når du venter besøk, eller bare har lyst på litt søtt. Her er oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Stor norsk oppmerksomhet i verdens bartopp

To og en halv norsk bar blant verdens 100 beste barer, er en bragd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Endelig på norsk - en kokebok fra Palestinas kjøkken
Dagens rett

Endelig på norsk - en kokebok fra Palestinas kjøkken

Denne kokeboka inspirerte til å bruke de usprøytede bladene på en vinplante, men du kommer langt med grønnkål fra butikken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Så enkelt, og så godt kan det gjøres med en pakke kyllingfilet
Dagens rett
Kyllingfilet med smakfull saus

Så enkelt, og så godt kan det gjøres med en pakke kyllingfilet

Å lage en god saus er faktisk veldig enkelt. Bare prøv sausen i denne oppskriften. Den passer også til mange andre kjøttyper enn kylling.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Topp kvalitet fra historiske vinmarker i Stellenbosch
+
Godbiter i pollisten

Topp kvalitet fra historiske vinmarker i Stellenbosch

At det sørlige Stellenbosch skiller seg ut fra resten, og nå er mulig å nyte i form av flere druesorter, kan vi takke Bernhard Bredell for.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her