Bank sitrongresset flatt med baksiden av kniven og del det i store biter (det skal ikke spises).
Kok opp vannet og ha i alle ingrediensene til buljongen. La det trekke i ca. 15 min.
Mens buljongen trekker, vasker og kutter du grønnsakene.
Trekk torsken i en egen kjele med lettsaltet vann i ca 5-6 min avhengig av tykkelsen.
Mens torsken trekkes, koker du opp buljongen.
Ha nudlene og grønnsakene i buljongen og la dem trekke til nudlene er ferdige (det går fort).
Anrett grønnsaker og nudler i en dyp skål.
Legg torskestykket på toppen, og hell buljongen forsiktig over.
Avslutt med å drysse hakket, frisk koriander og sesamfrø over.
Tips: Hvis du vil ha suppen ekstra sterk beholder du frøene i chilien
Tips: Du kan også bruke andre grønnsaker som f. eks. gulrøtter, minimais, reddiker eller neper.
70 herlige oppskrifter med nudler
21 oppskrifter med asiatisk touch du bare må prøve
Flere oppskrifter med kveite fra Apéritifs kokebok
Lyst på en annen suppe? Her over 160 å velge mellom
Her finner du 25 flotte vegetaroppskrifter
Hvis du er på jakt etter enda flere ligger de her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig