Det høres kanskje rart ut å ha omelett oppi en suppe, men ifølge japansk matlaging er det slett ikke uvanlig. Heller tvert om. Det er uansett en fin måte å gi en klar fiskesuppe ekstra fylde.
Det høres kanskje rart ut å ha omelett oppi en suppe, men ifølge japansk matlaging er det slett ikke uvanlig. Heller tvert om. Det er uansett en fin måte å gi en klar fiskesuppe ekstra fylde.
Blomsterkålen er en krysning av grønnkål og rosenkål. Med denne smaksrike kinesiske wokretten kan kommer alle rundt bordet til å juble.
Lag en rett som med rette kan kalles retromat og som er både hot og god. En feststemt oppskrift på kålruletter.
Har du plukket mye sopp, er breiflabb med sopp og soppsaus, bakte rotgrønnsaker, potetpuré av Gulløye og sylta rødbeter, en fantastisk måte å utnytte soppen på.
Du kan lage en herlig gulrotlapskaus, med løk, soyasaus, laurbærblad, kruspersille og gressløk. Dessuten er det en vegetarrett.
Tempurarøre kjøpes i asiatiske butikker. Dermed trenger du kinakål og noen få andre ingredienser så har du en vegetarrett.
En asiatiskinspirerte rett med soyamarinert svinefilet og sprø rotgrønnsaker er perfekt til helgekosen.
En virkelig deilig salat med varm sild, men ikke en hvilken som helst. Det skal være matjessild.
Det er klart du kan legge matjessild på grillen. Men først bør du marinere den. Bare følg denne enkle oppskriften.
Denne barbecuesausen er enkel å lage, men det reduserer ikke den deilige smaken. Når du plusser på med annnasjuice kan vi love deg et høydepunkt. Du må prøve den spareribs.
I denne oppskrift får kyllingfileten internasjonalt følge og et herlig kick fra chili og couscous.
Wok er lett å lage. Denne retten med svinekjøtt og mango er ikke noe unntak.
Oppskriften kommer fra kokeboka Hellstrøm Jr . som ble kåret til Beste norske kokebok i 2012. Den er derfor så enkel at også familiens yngste kan kan delta.
Du må prøve Marit Bjørgens egen wok-favoritt. Saftig steinbitfilet woket med masse deilige grønnsaker og krydder.