- Fiskesuppe:
Kok opp fiskekraft (vann+terning eller fond). - Rens og skjær soppen (eventuelt østerssopp) i tynne skiver. Rens gulroten og skjær den i tynne strimler. Kok sopp og gulrot i kraften.
- Skjær fisken i små porsjonsstykker, vend dem i maisenna og rist av overflødig mel.
- Legg dem i kraften sammen med soyasaus og sitronskall, og la suppen trekke til suppen er så vidt gjennomkokt.
- Rens spinaten for grove stilker. Legg spinaten i suppen det siste minuttet. Smak om det trengs mer salt.
- Omelett:
Visp sammen egg, vann og salt. Varm en skje olje i stekepannen og hell i omelettrøren. La den stivne på middels varme. - Rull omeletten sammen og skjær den i tynne ringer.
- Fordel suppen i varme tallerkener (kan f.eks. varmes i varmt vann) og legg på omelett. Server ekstra omelett ved siden av.
Tips:
Du kan selvfølgelig kjøpe ferdig fiskekraft
Se våre andre oppskrifter på fiskesuppe
Her finner du mange flere deilige supper