Øl setter virkelig smak i maten. Oksehaler med med blåbærsaus og moste røtter er et godt eksempel. Bruk gjerne et kraftig øl.
Øl setter virkelig smak i maten. Oksehaler med med blåbærsaus og moste røtter er et godt eksempel. Bruk gjerne et kraftig øl.
Lammefileten er den aller edleste delen. Det er ikke mye filet hvert dyr gir, derfor må vi spare delikatessen til de beste middagene. Så er du så heldig å ha selvplukket sopp i fryseren, er det dette du skal bruk den til.
Du kan servere kalkun på andre måter enn som helstekt. Denne oppskriften er perfekt for deg som ikke skal ha så mange til bords. Eller hvis du vil bruke kalkun som en del av en større meny.
Hovedingrediensen til denne retten som er inspirert av svenskenes favorittjulemiddag.
C virkelig saftig svinefilet får du hvis du følger oppskriften. Chorizosalsa gir den ekstra smak.
I denne deilige retten kombinerer du det beste fra skog og hav, nemlig laks, skogsopp og egg.
Blinis er russiske pannekaker. De serveres ofte med rogn. Her med fenalår og reker i tillegg. Dette smaker veldig godt.
Skal du grille noe raskt er ytrefilet av lam det du skal bruke. Med syltede grønnsaker og urter blir du like raskt grillkongen.
En festmeny har nesten alltid en skikkelig hovedrett av kjøtt. Vi foreslår rosastekt reinsdyr med røde plommer. Her er oppskriften.