En lettlaget pastarett hvor du fint kan bruke rester av såvel kalkun som grønnsaker.
En lettlaget pastarett hvor du fint kan bruke rester av såvel kalkun som grønnsaker.
Rogn kan brukes til mer enn kaviar - i skreisesongen er rognkaker en gammel tradisjon for Vesterålen og Lofoten-
Vossakorv er godt og mettende. Den kan brukes til mye godt som et tapasbord. Her er et forslag: Egg og vossakorv i grønn karridressing.
Spar en grankvist til denne lekre lammeretten. Du bør absolutt prøve lammeskank med gran. En spennende smaksopplevelse. Her er oppskriften.
Ansjos er som skapt for kveldssnacken. Her får du oppskriften på en rett som alle rundt bordet vil juble over.
Burger med medisterdeig, eple- og sellerisalat og glasert rødløk er helt klart en saftig burgervinner.
Piroger er deilige. Sprø på utsiden og luftige og saftige inni. I denne oppskriften med kjøtt, løk og sopp. Legg gjerne noen i fryseren.
Reinsdyrfilet er kanskje den edleste råvaren som finnes med sin fantastiske mørhet og rike men også milde sødmefylte smak. I denne oppskriften balanseres denne sødmen av en syrlig plommesaus.
Denne omeletten kan du gjerne servere som en vegetarisk variant uten skinken sammen med litt salat og nybakt brød.
Reinsdyr er noe av det beste som kommer fra norsk natur. Denne kombinasjonen er det sødmefylte kjøttet med kantareller, skorsonerrot og kaffesjy er sublim.
Denne omeletten er det kjapt å lage. Med ost og tomatsalsa vil alle rundt bordet smile.
På få minutter kan du lage deg et varmt måltid med egg og sopp og bacon. Omelett er både raskt og godt.
Her er oppskriften på en kjempegod pai med spinat og bacon som kommer til å bli din nye favoritt.
Dette er en fantastisk god rett. Helstekt smørflyndre egner seg meget godt som søndagsmiddag eller når du har lyst på noe veldig godt.
I en travel hverdag er kylling et godt valg. Samtidig som den er en sikker vinner som hele familien vil sette pris på. Prøv kylling med couscous- og eplesalat.