Surr 2 skiver bacon rundt hver biff og fest med tannpirker. Bruk sterk varme og la margarinen bli nøttebrun før du legger i biffene.
Krydre biffene og legg dem i stekepannen. Skru ned temperaturen. Legg ikke for mange biffer i pannen om gangen.
Når kjøttsaften begynner å piple på overflaten, er det på tide å snu biffene.
Etter et par minutter vil rosa kjøttsaft sive ut på toppen av biffene. Da er biffene medium stekt. La de hvile en kort stund før servering.
Grønnsaker med sting:
Fres løk og aspargesbønner i smør og olje 2-3 minutter. Tilsett spinat og chili og fres videre i ett minutt.
Server biffene med grønnsakene, hasselbackpoteter og choronsaus .
Tips: Hvis du ønsker å forenkle retten, kan du fint bruke bearnaisesaus på pose og røre inn dampet tomatpuré mot slutten.
Lær mer om hvordan du skal tilberede biffkjøtt her