Med indrefilet av elg er det duket for et festmåltid. Her er oppskriften med masse godt tilbehør.
Med indrefilet av elg er det duket for et festmåltid. Her er oppskriften med masse godt tilbehør.
Finnbiffgryte med reinskav eller elgkjøtt er garantert en suksess på middagsbordet. Hvis du supplerer med sopp og oliven blir det ekstra godt. Her er oppskriften.
Du kan kjøpe ferdige kalkunbiffer eller skjære dine egne fra en kalkunfilet. Byggryn med urter og saus med ingefær, hvitløk, soyasaus og granateplekjerner er deilig tilbehør.
Kalkunbryst er deilig. Her får du en oppskrift som skiller seg ut og som alle rundt rundt bordet vil glede seg stort over. Du skal nemlig glassere brystet med honning. Dessuten skal du lage en appelsinsaus. Her er oppskriften på alt.
Hvem har sagt at vegetarmat trenger å være kjedelig? Eller at burgere må lages av kjøtt? Da har de definitivt ikke prøvd denne oppskriften.
Skal du lage en ekstra god omelett skal du også ha i parmesan. Spinat setter en ekstra spiss på det hele. Her er den enkle oppskriften.
Av medisterdeig lager du medisterkaker. Server dem på en ny måte med karse, rugbrød, bacon og blant annet fiken. Her oppskriften.
Gjør som amerikanere i dag, server kalkun til middag. Du behøver slett ikke velge en hel fugl for å få den gode smaken. Denne oppskriften er både smaksrik og lettvint.
Roastbiff er manges favoritt enten som enkeltstående rett kombinert med salat eller som en del av et koldtbord. Slik lager du og tilbedrer du den.
Dette er retten for deg som liker både kylling og paprika. Ferdig på 30 minutter.