Det er enkelt å lage kjøttboller. De persillestuede rotgrønnsakene er også enkle å lage, og gjør retten kjempegod. Du trenger ikke noe saus til.
Wok er utrolig populært og fantastisk velsmakende. Her får du oppskriften på sprø og saftige grønnsaker sammen med herlig svinekjøtt
Tomatsuppe er manges favoritt. Tilsetter du yoghurt og basilikum løfter du suppen mange hakk.
Skal du lage en ekstra god omelett skal du også ha i parmesan. Spinat setter en ekstra spiss på det hele. Her er den enkle oppskriften.
Makaronigrateng er en amerikansk klassiker, mac'n cheese, som her har fått ekstra sunt innslag av broccoli og en god gammel hverdagshelt, falukorven.
Lag et deilig smørbrød med lun kyllingfilet og pesto. Smaker enten du vil ha en lunsjrett eller en forrett.
Slik får smørstekt kylling til middag ekstra god smak. Det er den spesielle sausen på ungarsk vis som gir denne retten sitt preg.
Svinekjøtt er mager mat, og denne deilige ovnsretten passer seg selv mens du dekker bordet Og skal du lage retten med brokkoligrateng.
Denne suppa har sitt opphav i Bulgaria. Både agurk og yoghurt føles kjølende i varmen. Med litt valnøtter og hvitløk samt urter blir det også noe å tygge på og ikke minst ekstra smak.
Denne paien er lettlaget, men ikke mindre smaksrik av den grunn. Får du ikke tak i friske fiken, kan du bruke soltørket tomat som topping.
Denne retten er komponert av kjøkkensjefen på restauranten 4 Roser i Harstad.