Granateplejuice og (usøtet) tyttebærsaft har det til felles at de bidrar med syrlighet til drinken. Sødmen kommer fra Cointreau samt litt fat det fatlagrede brennevinet, som er tequila her. Denne tequilastilen kalles anejo. Er du ekstra dristig kan du forsøke med fatlagret akevitt i denne drinken. Det er det jo absolutt sesong for nå.
Ukens drink
Foto: (evgenyb)
Slik lager du margarita - vanlig eller frozen - og med smak av granateple
Den fungerer også som en forsiktig start på julebordsesongen. For en ekstra norsk vri kan du velge tyttebær i stedet for granateple.
15 November 2024 - 12:00
Granateple Margarita
Fremgangsmåte
- Klargjør et kaldt cocktailglass med saltkant.
- Vanlig margarita: Shake alle ingrediensene med is og sil drinken over i cocktailglasset.
- Pynt med limebåt
- Frozen-margarita:
- Kjør ingrediensene i en blender med isbiter til issørpe-konsistens.
- Hell i glasset.
- Pynt med limebåt og friske granateplefrø.
Tips: For en ekstra norsk vri kan du velge tyttebærjuice i stedet for granateple.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Forsiden akkurat nå