Gjøkalven er ett type kjøtt med lavt jerninnhold som gjør det ekstra mørt. Med trøffelsaus og jordskokkpuré har du en rett som kommer til å imponere de fleste.
Legg steinbit i panna og lag karamellisert løk. Garantert en suksess når du følger denne oppskriften.
Her er en oppskrift med breiflabb som du garantert vil bruke flere ganger. Du skal bruke basilikum og en rekke andre ingredienser og toppe med safranpasta.
Skal du lage noe skikkelig fransk skal du bruke denne oppskriften på fransk lammegryter. Følg oppskriften og du blir en suksesskokk.
En salat med fransk tuch, men med skikkelig norske råvarer. Marinaden, som du også får oppskriften på, løfter smaksopplevelsen.
Empanadas er chilensk nasjonalrett og derfor velegnet som festmat også her. Siden retten er lett å servere og spise, er den super hvis det er mange til bords.
Sprø hjertesalat med saftig kylling og kikerter er en kjapp, men også svært smaksrik løsning på middagen. Her er oppskriften.
Dette smaker. Roastbeefskiver på brødet og hot aioli til. Du kommer til å lage flere.