Surr en bacon rundt hver kyllingfilet, stek kylling på sterk varme på hver side til kylling og bacon har fått en fin gyllen farge.
Kutt opp gulrøtter i tynne lange biter og legg de som et lag i en ildfast form. Plasser alle kyllingfiletene over gulrøttene som ligger i bunnen. Ta blomstene av brokkolien og legg disse rundt kyllingene.
Dryss over Cashewnøtter. Legg tynne skiver med ridderost på kyllingene og strø mozarella over hele formen.
Stekes i ovn i 200 grader i ca 25 min
Tips:
Det er veldig godt med pesto smurt under osten på kyllingene.
Novembernyhetene i basisutvalget - altså vin med fast hylleplass - har få riktig gode kjøp. De beste er viner over 400-500 kroner. Men det finnes noen unntak.
Reinskav er en av de aller beste råvarene i norsk dagligvarehandel - fordi den huker av for alle krav om bærekraft og smak. Prøv denne vrien og du blir hekta.
Her har du valget mellom en gammel kjenning i ekstra god form til 159,90 eller en ny vin som egentlig skulle hatt en annen etikett, og dermed koster godt under halv pris.