Rosastekt hjortefilet smaker himmelsk. Server den med sellerirotpuré, sopp og unn deg et glass rødvin til.
Nydelig risotto med høstens kantareller, god som en rett i seg selv eller som tilbehør til kjøtt
Denne retten er perfekt å pakke ned i piknikkurven om planen er å spise dagens middag utendørs. Eller bare ta med seg ut på terrassen. Også veldig godt på et koldtbord.
Denne oppskriften på spansk omelett er både lettlaget og knakende god med chorizo og brokkoli.
Det finnes få oppskrifter på som kan måle seg med denne når det gjelder tidsbruk. Det er ingenting i veien for å la skiver av godt brød gjøre jobben som pizzabunn. Det er god ressursutnyttelse og aller viktigst: det smaker kjempegodt.
I det vietnamesiske kjøkken gjelder det å finne balansen mellom det søte, det syrlige og det sterke. Det finner du i denne oppskriften.
Med blåskjell til middag blir det fest. Ikke koster de mye, og er langt raskere å tilberede enn du tror. Damper du de i øl og fyller på med pølser blir det et herlig måltid.
På 15 minutter lager du en herlig tomat- og hvitløksmajones som passer ypperlig til mange grillretter.
Det finnes knapt et tapasbord uten en klassisk, spansk omelett, eller tortilla som det heter der. Her med chorizo og brokkoli.
Å marinere kyllingen med tyttebær er ikke hverdagskost, men kan fort bli det.
Kalkunfilet gjør at denne store fuglen med det anvendelige kjøttet kan nytes hele året. Kjøttet er veldig magert og må tilberedes med forsiktighet. Som i dette tilfellet hvor den får trekke i en smaksrik kraft til perfekt kjernetemperatur.
Du har sikkert noe i kjøleskapet som du kan kombineres med egg I denne oppskriften tar vi utgangspunkt i hvordan grekerne lager omelett.