- Stek baconskivene sprø over middels varme og la dem renne av seg på et kjøkkenpapir.
- Stek kyllingfiletene i baconfettet og krydre med salt og pepper. La dem få hvile litt før de skjæres i skiver.
- Vask og tørk salaten og riv den grovt. Legg den utover på et stort fat sammen med tomatene.
- Legg biter av chèvre på brødbitene, drypp over litt olivenolje og stek dem under grillelementet i ovnen til de begynner å smelte og får en fin farge.
- Rist sammen eddik, olje, salt og pepper til en dressing.
- Legg opp bacon, kylling og brød med ost på salaten og drypp over dressingen. Server straks.
Tips: Ikke bland inn dressingen før rett før servering da salaten lett faller sammen.
Flere deilige salater finner du her
Dress opp salaten med disse dressingene
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig