Ha salt og pepper på kyllingbrystene.
Stek dem i pannen, avkjøl og skjær dem i passende strimler.
Bland sammen ingrediensene til salaten.
Rør sammen dressingen og smak den til slik at den får en fin balanse mellom surt, salt og søtt.
Bland dressingen inn i salaten og la den stå noen minutter slik at smakene blander seg og kålen og gulrøttene blir litt mykere av syren i dressingen.
Legg salaten i boller og legg på kyllingstrimlene.
Tips:
Jasminris hører til en vietnamesisk salat, og det smaker litt ekstra godt om du strør noen ristede sesamfrø over risbollene.
Vi har flere vietnaminspirerte oppskrifter
Vietnameserne er ekstremt glad i urter og landet omtales ofte som urtenes hjemland. Det er ikke uvanlig å få et fat med urter på bordet, da kan du selv bestemme hvor mye du vil ha av de ulike vekstene.
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig