Er du i modus for å kjøre vegetarisk, er denne lettlagde oppskriften et supert utgangspunkt. Her er den med kjøttdeig.
I en pilaff brukes langkornet ris, og ikke rundkornet ris som til risotto. Dermed blir den ikke like "grøtaktig", men for all del, bruk den risen du har for hånden. For det er blåskjellskraften som gjør den viktigste jobben her.
Kombinasjonen av tomatisert krydret kjøttsaus (lam skal det være), ostesaus og aubergine er rett og slett genial. En smak du alltid vender tilbake til og som det er vanskelig å gå lei av.
Dette er oppskriften på en tomatsuppe med deilige ingredienser som setter fart på smaksløkene. Likevel ikke så hot at du brenner tunga hvis du da ikke forsøker å spise den for varm.
Pasta blir du aldri lei av. Den smaker like godt kald som varm. Til denne salaten kan du selvsagt bruke pastarester fra dagen før
Dette er en deilig salat du kan nyte som den er, eller ha som tilbehør til deilige kjøttretter eller gryter. Her er oppskriften
Har du rester etter middagen med stekt makrell, har du et enda bedre måltid i vente, nemlig i syltet utgave. Den perfekte sommermiddag. Her er oppskriften.