Skjær svinefileten på langs i et dypt snitt. Pass på at du ikke skjærer tvers igjennom.
Bland sammen ost og salvie og stapp blandingen inn i snittet i svinefileten. Bind sammen fileten med hyssing og rull den i hvetemel utblandet med salt o pepper etter smak.
Forvarm stekeovnen til 200 C. Varm opp oljen i en klebefri stekepanne. Legg svinefileten i og brun den forsiktig på alle kanter. Løft fileten ut av pannen og legg den over på et ildfast fat. Hell vinen opp i pannen, la den koke opp, slå ned varmen og la det koke i 1 minutt mens du skraper løs alt det fastbrente i pannen.
Hell stekesjyen over svinefileten. Sett den i stekeovnen i 20-25 minutter, til den er gjennomstekt.
Skjær fileten i skiver og legg skivene på et oppvarmet serveringsfat. Hell sjyen over fileten og server.
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig