- Brun soppen i smør og tilsett crème fraîche, fløte, ost, cognac og soyasaus.
- Kok opp mens du rører.
- La sausen trekke ved svak varme i 15-20 minutter til den er tykk og kremaktig. Rør av og til.
- Skjær kjøttet i ca. 2 cm tykke skiver.
- Trykk skivene lett ut med hånden og brun dem i smør i stekepannen, ca. 4 minutter på hver side.
- Dryss på salt og pepper.
- La filetene hvile litt før de tas ut av pannen, men hold dem varme.
- Kok ut pannen med vann. Hell utkoket i sausen og la den koke opp igjen.
- Sprøstek baconskiver i tørr panne. Legg på et stykke kjøkkenpapir.
- Server fileten med sausen over eller ved siden av samt ovnsstekte poteter.
- Legg en skive sprøstekt bacon på toppen sammen med litt ruccula.
Mange deilige retter med svinefilet du må prøve
Våre beste oppskrifter med blåmuggost