- Forvarm ovnen til 180 grader. Kok makaronien etter anvisning på pakken.
- Stek kjøttdeigen i margarin/olje på høy varme i en stekepanne.
- Stek i flere runder for å få brunet deigen skikkelig.
- Ha i revne gulrøtter og oregano det siste minuttet av den siste runden, tilsett resten av den brunede kjøttdeigen.
- Krydre med salt, pepper og chilipulver.
- Ha den kokte makaronien og kjøttdeigen i en ildfast form sammen med skivede tomater.
- Krydre og strø revet ost på toppen.
- Stekes i ovn på 180 grader i ca. 20 minutter til osten er gyllen.
Server med en god blandet salat og brød ved siden av.
Tips: Dersom du ønsker en litt mer fyldig form, kan du blande 3 egg med 3 dl melk, krydre med litt salt og pepper og helle over kjøttdeigblandingen før du strør over ost.
De beste oppskriftene med pasta