- Del paprikaene i to og ta ut kjernene.
- Legg de halve paprikaene i en bakepapirkledd langpanne og stek dem ved 200 grader til de har falt sammen og begynner å bli svarte.
- Avkjøl dem i plastpose.
- Dra skinnet av paprikaene når de er nok avkjølt og kjør halvparten av kjøttet sammen med estragon til en tykk saus i en matprosessor.
- Resten av paprikaen skjæres i strimler.
- Brun kyllingfiletene i varm panne med litt smør til de til de er gylne på begge sider og krydre med salt og pepper.
- Legg filetene i en ildfast form sammen med gulrot i skiver og paprikastrimlene.
- Hell over paprikasausen og stek ved 180 grader i ca. 15 minutter.
- Serveres med kokt ris eller potet og et dryss av friske urter.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling