Snøkrabbe er en nykommer i fiskedisken og kan bli en stor konkurrent til kongekrabbe all den tid prisen er lavere. Her får du en oppskrift på snøkrabbe naturell med tomatsalsa.
Snøkrabbe er en nykommer i fiskedisken og kan bli en stor konkurrent til kongekrabbe all den tid prisen er lavere. Her får du en oppskrift på snøkrabbe naturell med tomatsalsa.
Bolinhos med aioli er en ekte brasiliansk rett laget av klippfiskboller som er frityrstekt.
Selv noe så hverdagslig som flesk kan gjøre en rett med klippfisk til et festmåltid. Denne oppskriften er også en veldig fin måte å bruke ribberester på.
Plukkfisk er inspirasjonen til denne retten. Ofte var det rester av fiskemiddagen som ble til denne barnevennlige retten. Med pasta og ost blir den enda mer barnevennlig.
Supper kan portugiserne, og porsjonene er store. Denne klassikeren med kål lager seg stort sett selv, og blir ekstra god om du lager den av din egen kraft.
En smaksrik salat med brokkoli, rødkål, fetaost og bacon som utmerket godt kan serveres som en egen rett med godt brød til eller som tilbehør til kjøtt- og fiskeretter.
Om du ikke er blant dem som spiser torsk på selveste julaften, smaker denne retten med appelsin og fennikel nok til å friste når som helst.
Lag knasende deilige asparges med grønne bønner og spekeskinke som smårett eller til middag. Her har du en den enkle oppskriften.
Denne squashgrateng er rask å lage og veldig smaksrik. Du kan også lage den som en vegetarrett.
Det er auberginens kjøttaktige struktur og høye innhold av fiber som gjør den så anvendelig i vegetarretter. Prøv penne-pasta med aubergine.
Her er oppskriften på aioli slik Hellstrøm vil at den skal lages og smake.
Dette er Hellstrøms egen oppskrift på ketchup. Den smaker herlig. Oppskriften er veldig enkel.
Server krabben med disse to tilbehørene og du får en ny smaksopplevelse.
Med denne flotte og innholdsrike pannepaellaen er det duket for en spansk fiesta.
I denne oppskriften får kamskjellene følge av brokkoli, bacon og hvitløk. Lettlaget og veldig smaksrikt.
Denne pizzaen tar det litt lenger tid å lage enn frosseizzaen. Det får du igjen når du smaker på den.