- Forvell ferske vinblader eller grønnkål i lettsaltet vann til de mykner – 5-10 minutter.
- Skyll i kaldt vann og la dryppe av.
- Rosiner bløtlegges i kokende vann.
- Pensle en brødform med olivenolje.
- Kle den med 2/3 av vinbladene eller grønnkålen slik at de dekker sidene også, 5 cm oppover.
- Fordel ost i biter, tomatskiver og rosiner i denne rekkefølgen oppå bladene.
- Dryss over oregano.
- Dekk med resten av vinbladene eller grønnkålen.
- Pensle med olivenolje.
- Dekk med bakepapir.
- Sett en dyp langpanne med vann inn i ovnen og forvarm den til 160 grader.
- Sett brødformen oppi langpannen og la steke i 20 minutter.
- La stå 10 minutter før formen snus og «brødet» deles opp.
- Lag dressingen i mellomtiden.
- Ha ingrediensene i en blender og kjør til jevn saus.
- Hell dressingen over ved servering.