- Bland de tørre ingrediensene i en bakebolle.
- Varm melk, vann og olje til 37 grader.
- Rør inn i melblandingen.
- Kna godt til en elastisk ball. Tilsett mer mel om deigen er for klissete.
- Dekk bollen med et håndkle, plast eller lokk.
- Sett til heving på et lunt sted i en time.
- Ha deigen på en bakeplate og dele i like store emner.
- Legg et håndkle over og la hvile i 5-10 minutter.
- Kjevle hvert emne flatt, < 1 cm tykkelse.
- Trykk med fingrene små groper på brødene.
- Varm en jernpanne (eller steketakke) og stek brødene, en etter en, på hver side, i tørr panne. Brødene skal ha stekemerker, men ikke svarte flekker.
- Legg brødene oppå hverandre etter hvert som de blir ferdige.
- Oppbevar i plast fram til bruk. Eller frys dem ned.