Denne oppskriften gir deg en helt ny opplevelse av disse brødene, og tar deg med på en smaksmessig reise til et sted du kanskje ikke har vært.
Denne oppskriften gir deg en helt ny opplevelse av disse brødene, og tar deg med på en smaksmessig reise til et sted du kanskje ikke har vært.
For mange er det helligbrøde å gjøre noe nytt med pinnekjøttet, men vi gir deg her en spennende oppskrift med eksotisk smak. Prøv Honningglasert pinnekjøtt på thaivis.
Kylling blir enda bedre når friskhet kommer med i tilberedningen. Denne appelsinfylte kyllingen er ikke noe unntak. Følg oppskriften så får du smake det.
Ande Ki Bhurji heter denne retten i Kerala, Sør-India hvor den ofte serveres til frokost, men den smaker fortreffelig både til lunsj og som en lett og rask middag.
Dette er det indiske kjøkkens svar på snitzel - men her med lam, og en annen type panering enn hva vi er vant med.
Bhaja Baingan kommer fra Bengal, der den serveres som del av et klassisk bryllupsmåltid sammen med et overdådig utvalg retter med fisk og ris.
Cashew curry er en lettlaget og smaksrik vegetarrett - ikke den billigste du lager siden cashewnøtter er en eksklusiv råvare.
Denne retten heter Murgh musallam fordi den er en del av Mughlai-kjøkkenet som er en blanding av det tyrkisk-persiske og sørindiske-