- Riv av skinnet på kyllingen så langt det lar seg gjøre.
- Bland sammen ingrediensene til marinaden, hell den over kyllingen og la den stå 1 time.
- Kok risen til den er myk, slå av vannet og bland inn de øvrige ingrediensene.
- Ta kyllingen opp av marinaden og ha i fyllet. Ta vare på marinaden.
- Varm olje i en kjele, tilsett løk, ingefær og hvitløk og stek til det er gyllent. Tilsett de hele krydderne og laurbærbladene og rør om. Stek til oljen skiller seg. Tilsett salt og de malte krydderne. Rør godt.
- Tilsett resten av det som skal være i sausen og resten av marinaden. La det koke til oljen skiller seg igjen.
- Legg kyllingen i en tykkbunnet kjele og hell sausen over. Dekk til og la det koke til kyllingen er mør, ca 40 minutter, avhengig av hvor stor kyllingen er.
- Hell safranfløten over kyllingen ved servering.
Serveres varm, pyntet med korianderblader.
Se våre andre oppskrifter på indisk kylling
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig