Denne oppskriften kommer fra Kerala i sør. Kokosmelken gjør at denne ellers ganske vanlige retten blir noe spesiell.
Slik lager du kokosmelk:
ved å blande kokos og varmt vann, og kjør det i kjøkkenmaskin. Press ut melken gjennom dørslag eller klede og kast kokosmassen.
Tips:
Får du tak i fersk kokos, blir smaken på den hjemmelagde kokosmelken ekstra god.
Du kan selvsagt bruke 1 boks hermetisk kokosmelk i stedet.
- Pisk eggene. Bland egg, kokosmelk og salt.
- Varm oljen i en teflongryte og stek løken gyllen.
- Ha i sopp, chili og til slutt tomat. La det steke under omrøring til det er ferdig. Tilsett gurkemeie og koriander, malt og frisk.
- Hell over eggeblandingen, dekk til og la den stå på svært svak varme til den er fast.
- Skjær opp i biter, pynt med frisk koriander og server med naanbrød som du varmer opp i ovnen før servering.
Se våre oppskrifter på indisk mat
Her er det mange oppskrifter på deilige omeletter
Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av