Ha olivenolje, spisskummen, koriander, paprikapulver, kajenne, gurkemeie, oregano, 1 ts salt og pepper i en liten stekepanne på svak varme.
Etter ca 3 min. er krydderblandingen gjennomvarm og duftende. Ta pannen av varmen og la det avkjøles til romtemperatur.
Legg bitene av svinekjøtt i en bolle og gni dem med krydderblandingen. Ha i hvitløk, persille og sitronsaft og bland godt. Dekk til og la det stå i kjøleskapet over natten.
Neste dag skrur du på stekeovnsgrillen eller tenner opp i en trekullgrill. Tre kjøttet på spidd og dryss salt på.
Legg spiddene på et stekebrett under stekeovnsgrillen eller på en grillrist. Grill dem i ca 4 minutter, vend på dem én gang, til kjøttbitene er gjennomstekt.
Legg spiddene på et fat og server dem med sitronbåter.
Flere oppskrifter på kebab finner du her
Lyst til å lage andre grillspyd gir vi deg mange andre muligheter