- Varm en tykkbunnet stekepanne og rist sesamfrø, valmuefrø, mandler, chili, hvitløk, ingefær og løk. Avkjøl og mal fint i en mikser.
- Varm klaret smør eller olje i pannen.
- Ha i kardemommefrø, kanel og nellik, og fres krydderet til nellikspikerne sveller. Tilsett kjøtt, spisskummen og koriander. Rør i krydderblandingen. Smak til.
- Legg på lokk og la putre i 60-75 minutter, til kjøttet er mørt.
- Ta gryten av platen.
- Bland fløten, bortsett fra 1 ss, med maisenna. Rør blandingen forsiktig i lammegryten.
- Varm forsiktig opp til kokepunktet og server, med sesamfrø og fløte på toppen.
Mange supre oppskrifter med lam finner du her
Har du lyst til å lage en annen indisk rett så se her
Flere oppskrifter på lammegryter finner du her
Mange andre deilige retter med lam