- Mos poteter sammen med gurkemeie, chili, koriander og spisskummen, korianderblader, dillfrø og salt.
- Tips:
Om du ikke får tak i dillfrø, kan du bruke fennikelfrø. - La kotelettene trekke i så mye vann at det dekker dem, sammen med ingefær, hvitløk og salt i 1/2 time, til de er gjennomkokte. La dem renne helt av.
- Dekk hver kotelett med potetmos og sett til side i 10 minutter til potetmosen stivner.
- Lag en ganske tykk røre av mel, bakepulver, salt og litt vann.
- Varm oljen til den ryker. Dypp kotelettene i røren og stek dem til de er gylne.
- La kotelettene renne av seg på tørkepapir. Serveres varme med ketchup og peppermyntechutney og selvsagt kokt ris på indisk vis - pulao. Pynt med frisk dill.
Tips: Denne retten passer til lunch sammen med en øl på en varm søndag, eller til middag sammen med salat og en rykende varm, duftende pulao.
Mange flere deilige retter med lammekoteletter
Mange indiske retter du må prøve