Dette er en ny variant av fish and chips. Et lite tips er å servere sildesalaten og chipsen i en hamburgerlomme, med ønsket dip ved siden av.
Dette er en ny variant av fish and chips. Et lite tips er å servere sildesalaten og chipsen i en hamburgerlomme, med ønsket dip ved siden av.
En fyldig salat som kan minne om en cæsarsalat, lager du raskt av ferdigstekt kylling - eller rester.
Pølser og potetsalat får her en ny og ikke minst knallgod vri. Om du velger Hot Madras Curry blir det ekstra fart i sakene.
I Tyrkia brukes ofte norsk makrell til «balik ekmek», eller fiskesandwich. Retten er rask og enkel å lage og passer ypperlig til grilling.
Denne pastaretten kan du nesten lage på vei hjem fra jobben. Men pastaen må kokes, men det er gjort på et øyeblikk. Veldig godt og tilsvarende enkelt å lage.
Kan du tenke deg spekemat uten potetsalat? Den tryller du frem på få minutter uten at det koster deg mye bryderi.
Dette er en vri på den populære amerikanske coleslaw, men med rødkål. Salaten passer til alle julens middager.
Denne salaten er både mettende, fargerik og godt krydret, men ikke for sterk. Akkurat passe faktisk.
Denne måten å lage krabbe på er enklere enn du tror, og smaker topp med ristet brød og sriracha-majo.