- Bland rømmen med majones og sylteagurklake. Smak til med salt og pepper.
- Bland sammen potet, eple, purre og sylteagurk i en bolle.
- Hell over sausen og rør den forsiktig inn.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Kan du tenke deg spekemat uten potetsalat? Den tryller du frem på få minutter uten at det koster deg mye bryderi.
Sendt inn av Apéritif
Du har allerede vurdert denne oppskriften.
Den er ikke så barnslig som den ser ut til. Derimot saftig og mektig. Men ikke mer enn at du klarer et stykke til.
Les hele sakenFor i det siste har han tatt steget videre.
Les hele sakenDet er utrolig hvor mye smak og dybde som skapes om du lar norsk sei bade i indiske ingredienser.
Les hele sakenDisse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.
Les hele sakenEnkelt, velsmakende og kjernesunt er stikkordene for dagens supre oppskrift.
Les hele sakenJulia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.
Les hele saken