ingredienser

Oppskrifter som inneholder Kremfløte

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 1 time 10 minutter

    Coq au vin eller kylling i rødvin lages som navnet antyder med vin i gryta. Velg gjerne en saftig vin uten fatpreg og helst ikke for tanninrik. Her er oppskriften.

  • 15 minutter

    Med en håndfull ingredienser og 15 minutter til råde lager du en av Italias aller beste pastaoppskrifter.

  • 40 minutter

    Gi pannacottaen litt ekstra luksus med champagne, passer perfekt til nyttår eller en annen fest.

  • 2 timer 30 minutter

    Dette pavlova-treet kombinerer søtt med friskt og syrlig på en utmerket måte.

  • 1 time 10 minutter

    Disse miniutgavene av suksessterte har knasende nøttebunn og silkemyk smørkrem. Perfekt til jul, bursdag eller når du er godtesugen.

  • 30 minutter

    Om karamell og sjokolade høres mye ut på en gang, kan jeg love at ja, det er det, men likevel er denne konfektpaien ikke mektigere enn at du fint orker et stykke til.

  • 45 minutter

    Her er både breiflabben marinert med masse deilig krydder. Der er også suppen som har et godt kryddersting. Det er bare å glede seg.

  • 30 minutter

    Kyllingfrikkasè er innbydende og vellsmakende retro-mat som fortjener å bli gjenoppdaget. Her kokes saftige kyllinglår i en kremet saus med friske urter og delikate grønnsaker for et enkelt men dekadent hverdagsmåltid.

  • 40 minutter

    En munnfull av denne kokoskaken gjør at du tar en ny med en gang. Med blåbær i kakebunnen og bringebærkremen til, baker du den garantert flere ganger.

  • 40 minutter

    Lag ostekaken som muffins og du får porsjonskaker som er supre å ta med utendørs. Eller til barnebursdagen.

  • 45 minutter

    Denne fiskesuppen trenger foruten krabbeklør bare litt grønnsaker og fiskekraft Kraften kan du kjøpe eller aller best, lage selv.

  • 1 time 30 minutter

    Sommersmaken er sikret for denne festkaken med rabarbrasyltetøy, bringebærmousse og en fluffy marengssmørkrem.

  • 50 minutter

    Tykk og god yoghurtkrem eller yoghurtiskrem er valget du får her. Vi lover at det blir like godt uansett med jordbær på.

  • 40 minutter

    Vi kaller dette verdens enkleste bløtkake. I den skal bruke bringebær, Cointreau og annet godt.

Forsiden akkurat nå
I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
+
Ukens vin

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol

Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering

Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet
+
Tester
Alkoholfritt

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet

Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

La juletorsken få en ekstra julete vri
Dagens rett
Stekt torsk med appelsinsaus og potetmos

La juletorsken få en ekstra julete vri

Torsk, appelsin og fennikel gir alene julestemning i huset. Om du ikke er blant dem som spiser torsk på julaften, smaker den godt gjennom hele jula.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Guide
Oppskrifter med pinnekjøtt

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til

Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til  utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.

Les hele saken