Du kan fint lage denne deilige kaken med annen type gele, men helst ikke pulvergeleen fra butikken, den smaker litt vel kunstig.
Du kan fint lage denne deilige kaken med annen type gele, men helst ikke pulvergeleen fra butikken, den smaker litt vel kunstig.
Om du synes at alle disse aromaene og ingrediensene virker litt skremmende, Glem det. Oppskriften er enklere enn du får inntrykk av ved første øyekast.
Aspargessuppe er den perfekte måten å bruke opp både skrell og endestykkene fra asparegesen. Med en liten skive røkelaks blir alle restene du har i kjøleskapet brukt opp til et nytt og deilig måltid.
Dette er kaken for deg som liker sitronkake. Her imidlertid en ny suksessfaktor, nemlig basilikumpesto. Gled deg.
Pavlova er en festkakefavoritt som kan varieres i det uendelige. I denne oppskriften er det særlig sitronkremen som gjør susen.
Påskekaken kan du bake uansett årstid. De tre lagene gjør kaken til en ekstra smaksrik opplevelse, også siden de har tre forskjellige teksturer.
Hvem hadde trodd at boksmais kunne smake så godt? Sprøstekt mais og bacon gir suppen nydelig krønsj. Denne smaksrike suppen er er perfekt både til kjølige vinterkvelder, så vel som varme sommerdager.
Brødpudding i festdrakt er smaksatt med sitron og bringebær, og fylt med vaniljekrem.
Denne britiske pubklassikeren med dadler som hovedingrediens lager du enkelt hjemme.
Herlige kamskjell smaker ekstra godt med fenikkel og vinterens beste sitrus. Denne lekre retten kan du imponere med
Jordskokksuppe er lys og delikat. Med blåskjell i blir den en vinner.
Pakker du inn torsken i parmaskinke og serverer pannestekte poteter ved siden av kan du bare glede deg.
I motsetning til de fleste andre (norske) ostekaker er den stekt, og uten bunn.
Bunnen er laget av kakerester. Bedre unnskyldning kan du ikke få for å lage og nyte denne festen av en ostekake.