Baked Alaska, Omelette Norvegienne, Omelette Surprise eller alle navn som brukes om denne franske klassikeren "stekt iskrem".
Baked Alaska, Omelette Norvegienne, Omelette Surprise eller alle navn som brukes om denne franske klassikeren "stekt iskrem".
Sarah Bernhardt-kaker kommer i mange versjoner; noen bruker kransekakemasse som bunn, mens andre bruker skåldete mandler, altså marsipan.
Salt karamell smaker helt nydelig og er perfekt tilbehør til alt fra pannekaker til is.
Denne svært så dekadente rømmegrøten vil få gjestene ved bordet til å måpe. Lite visste de at rømmegrøt kunne smake så godt.
Jordlig og aromatisk sopp møter røyket bacon og silkemyk pasta i denne nydelige oppskriften, som kalles "tømmerhuggerens pasta" på italiensk.
Fragilité er en myk marengsterte som sammen med blåbær- og bringebærmousse blir en uimotståelig sommerfavoritt.
Fløtepudding med jordbær som vekker nostalgiske minner hos de fleste av oss. Virkelig en dessert verd å servere dine gjester.
Iskrem og pai i én og samme kake med kaffesmak passer veldig godt til syrlige sommerbær.
Budapestrull er en svensk kakeklassiker som tradisjonelt kommer med mandarinkrem. Her er den byttet ut med en sommerlig rabarbra- og jordbærkrem og pyntet med smeltet hvit sjokolade.
I denne oppskriften er avocadoen ikke mer framtredende enn at den passerer hos selv den mest konservative som insisterer på vanilje som eneste akseptable smakstilsetning.
Det som er suksessfaktoren med denne kaken er at marengsbunnen blir perfekt sprø og litt seig. Resten er såre enkelt - krem og friske bær, og du har en kake som egner seg så vel på et kakebord som til dessert.
Det er ingen kunst å lage en deilig marsipankake. Under den røde marsipanen som får kaken til å se ut som en bowlingkule, skjuler det seg myk vaniljekrem og saftig kakebunn.
Denne rullekaken skiller seg fra andre rullekaker ved at den kun har eggehviter i bunnen, og med mandelmel blir smaken nesten som en marengs med lett krønsj.
Dette er den perfekte kaken for et trangt kjøkken. Smaken er uimotståelig god.