Varm opp ovnen til 175 °C.
Fordel 12 muffinsformer på et stekebrett.
Bunn:
Knus kjeksene, og bland inn det smeltede smøret og sukkeret. Legg en spiseskje av smulene i bunnen av formene. Trykk ut til et jevnt lag. Stekes i ovnen i 5 minutter.
Bringebærswirl:
Miks sammen bringebær, melis og vaniljesukker. Press blandingen gjennom en finmasket sil for å fjerne frøene fra bringebærmosen. Sett til side.
Ostefyll:
Visp sammen sukker og mel, tilsett kremost, sitronskall og vaniljesukker, og bland til det blir en jevn røre.
Ha i eggene, ett om gangen, og tilsett kremfløten. Fordel kremostblandingen i formene.
Ringle en sirkel av bringebærsaus over hver muffins, og bruk deretter en tannpirker til å røre litt ekstra for å lage en «swirl».
Stekes i 15-20 minutter til fyllet har stivnet.
La kakene avkjøles helt, og plasser dem deretter i kjøleskapet slik at de setter seg.
Pynt med friske bringebær.
Her finner du mange andre oppskrifter på muffins
Her finner du veldig mange kakeoppskrifter
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig