Begynn med pannacottaen. Legg gelatinarkene i bløt i kaldt vann i 5 minutter og hakk sjokoladen. Kok opp kremfløte og sett kasserollen til siden. Ta gelatinarkene opp av vannet, klem ut vannet og rør dem ned i den varme kremfløten. Tilsett sjokoladen og rør blandingen jevn.
Hell pannacottaen i 5 glass, og sett i kjøleskapet for å stivne, ca. 2 timer.
Lag pasjonsfruktgeléen. Skrap fruktkjøtt og kjerner ut av pasjonsfrukten, og legg det i en kasserolle. Tilsett musserende vin og syltesukker. Kok i 3 minutter og avkjøl litt.
Bland digestivekjeksen med smeltet smør og sirup. Sett nøttene til side.
Ta pannacottaen ut av kjøleskapet og legg den avkjølte geléen på toppen. La stå i kjøleskap ytterligere 2 timer.
Før servering strø crumbles på toppen av pasjonsfruktgeléen.