Her får focaccia og vår hjemlige kringle ny betydning. Har du ikke jordbær, kan du bruke andre bær eller frukt.
Her får focaccia og vår hjemlige kringle ny betydning. Har du ikke jordbær, kan du bruke andre bær eller frukt.
Denne kaken, eller pai om du vil, innbyr til sommerfest. Har du ikke friske jordbær kan du bruke fryste og bake den hele året.
Sommermakrellen er en klassiker, og er svært lettlaget - og ikke minst sabla god. Her får du oppskriften med agurksalat og selvfølgelig rømmesaus.
Denne paioppskriften har alt det familiens store og små elsker, nemlig meksikanskinspirerte smaker, kjøtt- og ostesaus.
Rabarbra og jordbær passer herlig sammen. Her har du oppskriften på en enkel og rimelig dessert som alle vil sette stor pris på.
Sjokoladefondant i appelsinskall er den perfekte turdesserten. Saftig, søt, og smakfull. Her er oppskriften.
Kanskje den beste påskekaken du kan lage. Appelsin-smørkrem toppet med biter av Kvikklunsj og sjokoladeegg.
Kypriotisk påskebrød, eller soureki, er navnet på det tradisjonelle søte påskebrødet som bakes i Hellas. Her er oppskriften.
Påskeharer med grovt hvetemel er en morsom variant av rundstykker. De vil slå an hos gjestene dine.
Egg i rundstykke betyr nybakt loff og hardkokt egg. Bakt sammen passer de meget godt til påskefrokosten eller som turmat.
Muffins eller cupcakes er det det samme eller? Her du en oppskrift på sistnevnte som passer utmerket til påske.