ingredienser

Oppskrifter som inneholder Hvetemel

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 2 timer

    Lag morsomme brownies og sett på pinner som smaker søtt og godt. Barna vil elske dem, og sikkert du også.

  • 1 time 30 minutter

  • 1 time 30 minutter

    Om du ikke gjør all verden ut av valentinsdagen, kan du i alle fall gi kakebaksten en slør av forførelse.

  • 2 timer

    En marsipankake kan fylles med akkurat de smakene du liker. Denne oppskriften med aprikos og valnøtt vil blidgjøre mange mammaer.

  • 1 time 20 minutter

    Disse vakre blomstene av noen cupcakes vil vekke begeistring.Ikke minst på grunn av blåbærmoussen. Oppskriften er lett som bare det.

  • 1 time

    Du kan lage moussaka som en ren vegatrrett. Her er den veldig enkle oppskriften med squash og aubergine.

  • 20 minutter

    Denne karrien kan du også bruke som tilbehør til kjøtt eller fisk. Det er imidlertid en vegetarrett.

  • 30 minutter

    Med squash og fetaost lager du fetapannekaker som er en vegetarrett. Her er den enkle oppskriften du kommer til å benytte mange ganger.

  • 45 minutter

    På tre kvarter lager du din egen gode gammeldagse julemarsipan Ingen ting smaker bedre enn den du lager selv. Bare fire ingredienser skal til. Her er oppskriften.

  • 1 time

    Dette er kanskje et av de syv slag du baker til jul, og ikke minst et av de letteste. En porsjon av denne oppskriften gir ca. 50 brune pinner.

  • 1 time 30 minutter

    Denne lune paien kommer du ikke til å angre på at du baker. Den smaker friskt av bær og andre godsaker. Prøv med vaniljeis til.

  • 30 minutter

    Alle elsker muffins. I denne oppskriften har vi blandet inn eple og det kommer du til å like.

  • 1 time

    Det er slik du fikk eplekake i gamledager. Oppskriften fortjener å bli bakt i dag også.

  • 5 minutter

    Denne oppskriften på krydderkaken med mandarin og ananaskrem har det som skal til for skape feststemning.

Forsiden akkurat nå
Gi fårikålen en pause, denne palestinsk-jordanske lammetradisjonen er både farge- og smaksrik
Dagens rett

Gi fårikålen en pause, denne palestinsk-jordanske lammetradisjonen er både farge- og smaksrik

Mansaf er både et syn for øyet og en fryd for ganen som er forbeholdt de store anledninger. Men som også passer inn i vår lokale søndagsmiddagtradisjon.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

En knallgrønn fiskerett skaper stemning rundt matbordet
Dagens rett

En knallgrønn fiskerett skaper stemning rundt matbordet

Nå som den norske purren er på sitt beste, bruk den som topping på fisk. Med en smakskraftig rødvinssaus, blir dette det rene festmåltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du oktoberutgaven av Apéritif magasin
+

Her finner du oktoberutgaven av Apéritif magasin

I denne utgaven av magasinet Apéritif ser vi blant annet på burgundprisene, og spør om det franske kjøkken er dødt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dessert eller til kaffen – den smaker like godt uansett
Ukens kake

Dessert eller til kaffen – den smaker like godt uansett

Eplekake er alles favoritt, og denne er raskere å lage enn mange andre. Og den smaker himmelsk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lager du dipen selv, er det greit at kyllingvingene er fra butikken
Dagens rett

Lager du dipen selv, er det greit at kyllingvingene er fra butikken

Kyllingvinger er deilig snacks, og spesielt godt når det er fredag og kanskje sågar ferie. Når de er ferdigstekte fra butikken, er det bare litt finjustering og tilbehøret som skal til.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Det er nå vi trenger sommerstemning: Danmark møter Karibia
Ukens drink

Det er nå vi trenger sommerstemning: Danmark møter Karibia

Med dansktappet rom og dansk hylleblomstlikør som en daiquiri i glasset kan bare høsten komme.

Les hele saken