Denne godbiten av en kake kommer du garantert til å lage flere ganger. Den oppfordringen får du garantert av alle som får smake den.
Denne godbiten av en kake kommer du garantert til å lage flere ganger. Den oppfordringen får du garantert av alle som får smake den.
Denne syrlige, fløyelsmyke sitronpaien med søt marengs blir du hekta på.
Variasjonene er uendelige, baksten er anvendelig til det meste, og i tillegg er scones noe av det raskeste du kan bake.
Det er faktisk noen som er bedre til å lage vafler enn nordmenn, og det er belgierne. Prøv denne oppskriften og bli overbevist.
Gulrotkake er en klassiker. Her har vi laget søte, små porsjonskaker. De smaker godt av kokos, kanel og kardemomme.
Den eneste faren med denne kaken er at den får bein å gå på. En langpanne holder ikke lenge. Men om du stæsjer den slik kokken bak oppskriften, Espen Ramnestvedt gjør kan det holde.
Pizzadeig blir enda bedre hvis den får heve lenge, som i oppskriften her. Det er Craig Whitson og Tore Gjesteland, fra boka Verdens beste pizza som har komponert den.
Gresskarpai hører med til Halloween og Thanksgiving, og er en av de mest kjente amerikanske paiene. Men du kan selvfølgelig lage den når du får tak i gresskar.