ingredienser

Oppskrifter som inneholder Hvetemel

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 1 time 30 minutter

    Denne lune paien kommer du ikke til å angre på at du baker. Den smaker friskt av bær og andre godsaker. Prøv med vaniljeis til.

  • 30 minutter

    Alle elsker muffins. I denne oppskriften har vi blandet inn eple og det kommer du til å like.

  • 1 time

    Det er slik du fikk eplekake i gamledager. Oppskriften fortjener å bli bakt i dag også.

  • 5 minutter

    Denne oppskriften på krydderkaken med mandarin og ananaskrem har det som skal til for skape feststemning.

  • 1 time

    Her er godtbiter for hele familien og som garantert vil også gjester på besøk. Søte og friske med litt syre fra appelsinene. Følg den enkle oppskriften.

  • 30 minutter

    Muffins er populært året rundt. Nå skal du bake noen som er tilpasset julen og som går rett hjem på kakebordet både for små og store.

  • 35 minutter

    Dette er en oppskrift som gir alle muligheter for å utnytte kreativiteten. Barna vil også elske å leke seg til morsomme figurer som de etter på kan putte i munnen å kose seg.

  • 30 minutter

    Det er gøy å bygge snømann. Enda morsommere er det å bake dem i sammen med barna. Her det store muligheter for de smås kreativitet. Og vi kan love at de smaker deilig.

  • 30 minutter

    Disse pepperkakene, faktisk uten pepper, lager du på en halvtime. Med en mandel på hver blir de veldig gode. Følg den enkle oppskriften.

  • 20 minutter

    Med denne oppskriften på pepperkaker kan du velge om du vil ha de myke eller sprø. Du bruker maks 20 minutter før du kan putte den første kaken i munnen.

  • 30 minutter

    Disse pepperkakene må du prøve. Ikke som de tradisjonelle, men fulle av deilig smak.

  • 30 minutter

    Dette er oppskriften på pepperkaker uten pepper, men med noe annet som virkelig setter fart på smaksløkene. Du skal nemlig bruke chili og i tillegg appelsin.

  • 45 minutter

    Disse pepperkakene kommer du og dine til å gnaske mye på. Du kommer garanter til å sette en ny deig når alle er spist opp.

  • 40 minutter

    Makroner er deilige. Denne oppskriften gir deg muligheten til å legge noe ekstra på, nemlig roser. De lager du selvfølgelig selv.

Forsiden akkurat nå
To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker
Dagens rett

Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker

Det er utrolig hvor mye smak og dybde som skapes om du lar norsk sei bade i indiske ingredienser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Begrenset antall billetter: Bli kjent med chardonnay
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. april

Begrenset antall billetter: Bli kjent med chardonnay

Dette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Campanias hemmelige spekeskinke
+

Campanias hemmelige spekeskinke

I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.

Les hele saken